26 de set. 2008

Víctimisme monstruos



La moda és com un monstre que es passeja arreu del món aconseguint nombroses víctimes a cada lloc. També podríem dir que aquest monstre causa més víctimes que els terroristes.
Potser la gent cregui que la moda és únicament les tendències tèxtils de cada temporada. La moda, com a monstre i enfermetat incurable (fins i tot se la pot anomenar com epidèmia a nivell mundial de ràpida expansió), afecta diversos camps com el tecnològic, el gastronòmic, la decoració de l'interior de les vivendes, la roba, l'esport, la música, i un llarg etcètera.
El pitjor no és l’existència d'aquest monstre creat per una societat consumista i materialista, sinó la resposta que en fan d'aquest les seves incomptables víctimes innocents. Aquestes creen una necessitat vital per tenir totes les novetats que hi surten al món modern, i els que estableixen les normes de "que hi ha de moda" acaben essent poc originals i introdueixen equívocament estils copiats d'uns determinats grups socials o d'unes determinades cultures, potser ningú entengui mai quin és el significat interior d'aquest estil copiat, però això no els suposa cap preocupació, tan sols es preocupen de tenir-ho tot.
Així doncs, desitjo a aquest exercit clònic i amb falta de personalitat pròpia que surtin d'aquesta ceguera que els domina la voluntat; i si la seva estupidesa és tan gran que son incapaços de fer-ho, espero que aquestes noves tendències revolucionaries i, per a mi, monstruoses, acabin amb la seva vida ja que han decidit ser-ne víctimes, doncs no és casualitat ni és el destí qui decideix quin camí escollim, si no que això ho fem nosaltres sols.